O nama

U super opremljenom prostoru u centru grada majstorska radionica Milutina Petrovića i Nataše Pavlović je krenula sa radom!

Filmska škola PREDITOR je POGON za pripremu filmadžija novog kova.

Milutin Petrović

Milutin Petrović


IMDB | milutin.petrovic@preditor.rs

Važna priznanja, nagrade:

2010 Exellence Award – Belgrade from the Ministry of Social Welfare for the Special Contribution to the Public Awarness Raising on Zero Tolerance of Sexual and Gender-Based Violence – za dugometražni dokumentarni film „Novo je da sam zlostavljana “

2008 Nagrada „La Nuit Des Publivores” agencije Super Star, za kampanju „Gole činjenice“ (Naked Facts) – anti trafiking kampanja za NGO Astra, OSCE Mission to Serbia, i ADA – Austrian Development Cooperation.

2005 Nagrada „Nebojša Đukelić” nа 33. FESTu za dugometražni igrani film „Jug Jugoistog“

2001 Grand pri Festivala filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji, za dugometražni igrani film „Zemlja istine, ljubavi i slobode“

2000 Gradnpri Festivala autorskog filma, Beograd, za dugometražni igrani film „Zemlja istine, ljubavi I slobode“

2000 Rainer Werner Fassbinder Prize on 49. Mannheim Heidelberg International Film Festival za dugometražni igrani film „Zemlja istine, ljubavi I slobode“

Opširnije

 

POGON

POGON


www.pogon.co.rs | IMDB | natasa.pavlovic@preditor.rs

Izvršna produkcija Pogon je kreativni kolektiv filmskih profesionalaca koji zajedno kreiraju, adaptiraju i realizuju različite forme iz domena advertajzinga i filmske produkcije. Kao takav, Pogon se na srpskom tržištu pojavio 2001. godine i do sada je uspešno servisirao potrebe mnogih klijenata, realizujući veliki broj reklamnih kampanja i producirajući brojne dokumentarne i podvodne filmove, za koje je priznanja dobio na više međunarodnih festivala.

Bitno je napomenuti i to da Pogon za svoje spoljnje saradnike ima neke od najrespektabilnijih ljudi iz struke. Takođe, mnogi mladi reditelji, producenti, direktori fotografije, koji su danas pozicionirani na tržištu su svoje prve profesionalne projekte realizovali baš u ovoj kući, i idalje se tu veoma često vraćaju.

Ovakav pristup poslu, gde su objedinjene profesionalna etika i spremnost za istraživanjem nepoznatih umetničkih prostora, kao i konstantna autorska borba za očuvanje najadekvatnijeg filmskog izraza je platforma na kojoj smo se ustoličili na savremenom srpskom tržištu.

 

Opširnije